23.12.2009. / 10:35

Autor: Andrea Belin

Zastrašujuće: Suprug Brittany Murphy kriv za njezinu smrt?

Poprilično je čudno i što je glumica svu imovinu ostavila svojoj majci Sharon, a svom suprugu nije ostavila apsolutno ništa. Ovakva odluka bila je više nego dovoljna da policija pokrene istragu protiv Simona

Brittany Murphy Brittany Murphy Iako se Simon Monjack prvotno protivio da se na tijelu njegove supruge, tridesetdvogodišnje glumice, Brittany Murphy obavi obdukcija, ona je ipak obavljena, a rezultati su pokazali da holivudska ljepotica nije umrla prirodnom smrću već ju je usmrtila kombinacija lijekova.

Britanny je navodno pila Klonopin i Ativan protiv tjeskobe, Methylprednisolone protiv gripe, Topamax protiv migrene, Vicoprofen i Hydrocodone protiv bolova, antibiotik Biaxin, Propranolol za srce i Vicodin.

S obzirom da većina tih lijekova glasi na Simona, suprug preminule glumice postao je sumnjiv policiji. Poprilično je čudno i što je glumica svu imovinu ostavila svojoj majci Sharon, a svom suprugu nije ostavila apsolutno ništa.

Zbog toga je policija pokrenula istragu protiv Simona, a vrijeme će pokazati je li on zaista glavni krivac za smrt svoje supruge.

Podsjetimo, Murphy je u nedjelju ujutro počela povraćati u svom domu u Los Angelesu u kojem je živjela sa svojim suprugom i majkom koja ju nekoliko trenutaka kasnije i pronašla pod tušem bez svijesti. Glumica je zatim prebačena u bolnicu, a proglašena je mrtvom po dolasku u Medicinski centar Cedars-Sinai.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika