23.12.2009. / 11:56

Autor: Totalsport

Bild: Gotovo je, Schumacher je potpisao Mercedes

Za 81 dan, 14. ožujka sljedeće godine u Bahrainu, obožavatelji Formule 1 ponovno će moći uživati u vještinama Michaela Schumachera, najtrofejnijeg vozača u Formuli 1

Michael SchumacherMichael SchumacherZa 81 dan, 14. ožujka sljedeće godine u Bahrainu, obožavatelji Formule 1 ponovno će moći uživati u vještinama Michaela Schumachera, najtrofejnijeg vozača u Formuli 1.

Njemački dnevnik Bild izvješćuje da je 41-godišnji Nijemac u utorak navečer u engleskoj bazi Mercedes GP-a u Brackleyju potpisao jednogodišnji ugovor za njemačku momčad, i to za plaću od sedam milijuna eura.

Pregovori su trajali posljednjih mjesec dana. Presudna je činjenica u dogovaranju suradnje, tvrdi isti izvor, bila činjenica da je Schumacher pregovarao s jednim od najvećih prijatelja i najsposobnijih suradnika, Rossom Brawnom. Britanac je bio tehnički direktor u Benettonu od 1992. do 1995., u razdoblju unutar kojeg je Schumi uzeo svoja prva dva svjetska naslova. Potom su zajedno deset godina (1996.-2006.) surađivali u Ferrariju, u kojem je Nijemac osvojio još pet naslova.

"Mogu li zajedno do osmoga?", pita se Bild.

Brawn je ove godine doveo istu momčad, pod imenom Brawn GP, do dvostrukog naslova.

Timski kolega Schumacheru će u svenjemačkoj momčadi biti Nico Rosberg.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika