23.12.2009. / 12:45

Autor: Totalsport

Mancini “leti” u svibnju, ako City ne završi među četiri najbolja

Talijanski nogometni strateg Roberto Mancini prošle je subote preuzeo klupu Manchester Cityja od Marka Hughesa potpisavši ugovor na tri i pol godine

Roberto ManciniRoberto ManciniTalijanski nogometni strateg Roberto Mancini prošle je subote preuzeo klupu Manchester Cityja od Marka Hughesa potpisavši ugovor na tri i pol godine.

Međutim, The Sun otkriva da se u ugovoru krije i klauzula prema kojoj se strane mogu i prijevremeno rastati nakon samo šest mjeseci ukoliko momčad ne završi na prvenstvenoj ljestvici sezonu među četiri najbolja i tako izbori Ligu prvaka.

Bogati arapski vlasnici kluba utukli su na pojačanja u ljetnom prijelaznom roku oko 140 milijuna eura, te smatraju da im to ulaganje treba jamčiti uspjeh.

Prema izvorima iz Italije, Mancini tako neće preseliti cijelu svoju obitelj u Manchester do sljedeće sezone, a do tada će živjeti u unajmljenom prostoru.

Trenutno (nakon 18 kola) na ljestvici Premier lige Manchester City zauzima šesto mjesto s 29 osvojenih bodova, a četvrtoplasirana Aston Villa bježi mu šest bodova (uz utakmicu više). Na klupi “građana” Mancini će debitirati na Boxing Day 26. prosinca u domaćoj utakmici 19. kola Premier lige protiv Stokea.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika