23.12.2009. / 12:18

Autor: Hina

Kajin: Kosor je između Hrvatske i HDZ-a, odabrala HDZ

Znakovi borbe protiv korupcije pojavljuju se samo zato što je popustila stega koju je držao bivši premijer Ivo Sanader, a manje zbog doprinosa same premijerke, rekao je

Damir KajinDamir KajinPredsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin danas je tijekom druženja s građanima na riječkome Korzu u izjavi za novinare ustvrdio kako se predsjednica vlade Jadranka Kosor između Hrvatske i Božidara Kalmete, to jest HDZ-a, opredijelila za HDZ, te da je između poštene i nepoštene Hrvatske odabrala ovu drugu.

Premijerka nema građanske hrabrosti i snage u sklopu borbe protiv korupcije pročistiti unutar Hrvatske demokratske zajednice i to, kako je rekao, zato što je i sama u proteklom razdoblju bila jedna od najistaknutijih dužnosnica u toj stranci.

Damir Kajin usprotivio se prijedlogu Vladimira Šeksa da se Jadranka Kosor odlikuje Veleredom kralja Petra Krešimira IV. zbog zasluga za borbu protiv korupcije ističući da se od 2003. godine "u Hrvatskoj kralo više nego ikad".

Znakovi borbe protiv korupcije pojavljuju se samo zato što je popustila stega koju je držao bivši premijer Ivo Sanader, a manje zbog doprinosa same premijerke, rekao je.

Kajin je drugi razlog za prijedlog dodjele tog odličja Jadranki Kosor, deblokadu pregovora za ulazak u Europsku uniju na temelju dogovora o arbitraži o granici Hrvatske i Slovenije, ocijenio neprihvatljivim. Zbog te arbitraže, Hrvatska će za tri do četiri godine 'proći kao bosa po trnju' i ostati bez stotinjak četvornih kilometara teritorijalnog mora, dodao je IDS-ov predsjednički kandidat.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 23.12.09. 12:35

Jaca nemre niš dokle god su adezenjare šex, barba luka i dr. u vodstvu ove nacional-korupcijske stranke. tuzno je to što je Kajin u pravu da se Jaca drži adezeja. ak padne kaljmeta onda je adz u Qurcu i vjerujem da postoji opravdani strahovi vrhuške adezeja da bi mogli sviskupa završiti u buxi i to u najboljem slucaju. al bolje buxa nego repriza rumunjske...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika