23.12.2009. / 13:05

Autor: Totalsport

Ecclestone potvrdio Veliku nagradu Rima od 2012.

Velika nagrada Rima definitivno više nije samo u sferi nagađanja. Šef natjecanja Formule 1 Bernie Ecclestone potvrdio je za Times kako je potpisao ugovor s organizatorima i da će utrka krenuti 2012. godine

Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone Velika nagrada Rima definitivno više nije samo u sferi nagađanja. Šef natjecanja Formule 1 Bernie Ecclestone potvrdio je za Times kako je potpisao ugovor s organizatorima i da će utrka krenuti 2012. godine.

Ecclestone je dodao i kako je ugovor potpisan na sedam godina uz opciju da se produži za još pet. Istaknuo je i kako će dio utrke po rimskim ulicama doticati i Vatikan.

- U tim će trenucima bolidi morati raditi manevre kako bi proizveli crni dim - našalio se Ecclestone, aludirajući na bijeli dim koji simbolizira izbor novog pape.

Ecclestone je dodao i kako se boji da dvije nove momčadi u Formuli 1, Campos i USF1, neće biti spremne za start nove sezone u ožujku. Obje su momčadi to oštro opovrgnule.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika