23.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Sun: Sukob Bellamyja i Mancinija na prvom treningu

Prema pisanju londonskog tabloida The Suna, već prvi trening Manchester Cityja pod ravnanjem novog menadžera Roberta Mancinija obilježila je incidentna situacija

Craig BellamyCraig BellamyPrema pisanju londonskog tabloida The Suna, već prvi trening Manchester Cityja pod ravnanjem novog menadžera Roberta Mancinija obilježila je incidentna situacija.

Naime, talijanski se stručnjak na treningu koji je vodio u utorak, sukobio s velškim napadačem Craigom Bellamyjem.

Navodno je Mancini predvidio intenzivni trening u trajanju od dva i pol sata, a pritom nije znao da velški napadač zbog problema s koljenom nije u stanju isti odraditi, te da bi on trebao vježbati po prilagođenom programu. Došlo je do kraćeg verbalnog sukoba, a na kraju je problem riješen i Bellamy je uz Koloa Tourea, koji ima problema s leđima, propustio drugu polovicu treninga.

Bellamyja engleski mediji i inače spominju kao glavnog nezadovoljnika odlukom uprave kluba o smjeni trenera Marka Hughesa, s kojim je već ranije surađivao u Blackburnu i velškoj reprezentaciji. Upravo je Bellamy bio predvodnik "delegacije" od šest igrača koji su protestirali kod uprave nakon Hughesove smjene prošle subote.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika