23.12.2009. / 14:35

Autor: Totalsport

Kranjčar: Capello mora voditi Lennona na SP

Hrvatski reprezentativni veznjak Niko Kranjčar toliko je oduševljen svojim suigračem u Tottenhamu, desnim veznim Aaronom Lennonom, da je preporučio engleskom izborniku Fabiju Capellu da svoju sudbinu stavi u njegove ruke

Aaron LennonAaron LennonHrvatski reprezentativni veznjak Niko Kranjčar toliko je oduševljen svojim suigračem u Tottenhamu, desnim veznim Aaronom Lennonom, da je preporučio engleskom izborniku Fabiju Capellu da svoju sudbinu stavi u njegove ruke.

- Treba li ga Capello voditi na Svjetsko prvenstvo?. O, da. Nadam se da hoće i vjerujem da hoće - prenosi riječi našeg nogometaša London Evening Standard.

- U ovom trenutku Lennon je vjerojatno najbolji igrač u Premier ligi u situacijama "jedan na jedan". Čim ostane izoliran na desnom boku, sigurno je da će proći svoga čuvara - dodao je Kranjčar.

Inače, London Evening Standard je donio informaciju i kako menadžer Tottenhama Harry Redknapp razmišlja o dovođenju napadača Craiga Bellamyja iz Manchester Cityja. Velšanin nije zadovoljan nakon što su "građani" s klupe otpustili njegova sunarodnjaka Marka Hughesa i želi otići, a Redknapp mu je spreman pružiti utočište.

No, prije toga bi se trebao riješiti barem jednog od sadašnjih napadača. Glavni je kandidat Rus Roman Pavljučenko koji je sam izrazio želju za odlaskom, a klub je spreman razmotriti ponude i za kapetana Robbieja Keanea.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika