23.12.2009. / 12:46

Autor: Andrea Belin

Goran Višnjić osvojio titulu hollywoodske zvijezde A-liste

Ovom priznaju najviše je doprinjela njegova uloga u BBC-jevoj seriji "The Deep" u kojoj mu je partnerica slavna Minnie Driver, a osim toga počelo je snimanje i njegovog novog filma "Beginners" redatelja Mikea Millsa u kojem glavne uloge tumače Ewan McGregor, Melanie Laurent i Christopher Plummer

Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić, hrvatski glumac koji već godinama gradi karijeru u Americi, očigledno je sve popularniji u tamošnjim medijima.

Naime, ovih dana su mu američki mediji dodijelili titulu hollywoodske zvijezde A-liste.

Ovom priznaju najviše je doprinijela njegova uloga u BBC-jevoj seriji "The Deep" u kojoj mu je partnerica slavna Minnie Driver.

Osim toga, Višnjić snima svoj novi film "Beginers" redatelja Mikea Millsa u kojem glavne uloge tumače Ewan McGregor, Melanie Laurent i Christopher Plummer.

Inače, supruga hollywoodskog glumca, Ivana Vrdoljak, već je doputovala u glavni grad Hrvatske s njihovim dvoipolgodišnjin posvojenim sinom Tinom, a Višnjić se još uvijek nalazi u Glasgowu gdje snima seriju, ali ovih dana i on bi se trebao uputiti prema Hrvatskoj.

Hoće li tijekom boravka u svojoj rodnoj zemlji posjetiti svoju izvanbračnu kćer Lanu Lourdes koju ima iz afere sa Šibenčakom Mirelom Rupić, još uvijek nije poznato.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika