23.12.2009. / 12:53

Autor: Andrea Belin

Pukla ljubav: Lewis Hamilton prekinuo s Nicole Scherzinger

S obzirom da pjevačica uopće ne izlazi iz studija, vozača Formule 1 to užasno živcira jer bi sa svojom djevojkom želio provoditi više vremena. Navodno je to jedan od najvećih razloga zašto je odlučio prekinuti vezu

Lewis Hamilton i Nicole ScherzingerLewis Hamilton i Nicole ScherzingerDa su pjevačica ženskog benda Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger i vozač Formule 1, Lewis Hamilton korak do prekida šuškalo se još u rujnu, međutim čini se da je njihova trogodišnja veza ovaj put zaista doživjela svoj vrhunac.

Iako Hamilton preko glasnogovornika, doduše, kao i svaki put do sada, poručuje javnosti "kako njegova veza dobro funkcionira", čini se da je ovaj put prava istina potpuno drugačija.

Razlozi prekida se još uvijek nagađaju, ali se pretpostavlja da se par najvjerojatnije udaljio zbog previše poslovnih obaveza.

Kako pišu britanski mediji, pjevačica uopće ne izlazi iz studija što vozača užasno živcira jer bi sa svojom djevojkom želio provoditi više vremena.

Inače, kada se posljednji put nagađalo o njihovom prekidu, izvori bliski paru tvrdili su da je za takav razvoj situacije kriva Hamiltonova nespremnost na brak i djecu.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika