23.12.2009. / 14:23

Autor: Hina

Berlusconi oprostio napadaču: 'Znate da ne mogu mrziti'

Berlusconiju je slomljen nos i dva zuba, nakon što mu je Massimo Tartaglia u lice bacio minijaturnu milansku katedralu . Berlusconi je četiri noći proveo u bolnici

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski šef vlade Silvio Berlusconi koji se oporavlja u svojoj vili blizu Milana, oprostio je napadaču i telefonirao predsjedniku Giorgiu Napolitanu nakon tri mjeseca napetih odnosa, izvijestili su talijanski mediji u srijedu.

Silvio Berlusconi je na konferencijskom telefonskom razgovoru u utorak sa svojom strankom rekao da je oprostio Massimu Tartagli, duševnom bolesniku koji ga je napao 13. prosinca u Milanu, prenosi dnevni list Corriere della Sera.

"Znate da ne mogu mrziti, ali Tartaglin potez se ne smije podcijeniti. Nadam se da ga neće prebrzo pustiti", dodao je.

Silvio Berlusconi je nazvao i predsjednika republike kako bi ublažio napetosti i uspostavio civilne kontakte, među političkim strankama.

Odnosi dvojice političara se posebno napeti posljednjih mjeseci. Nakon što je Ustavni sud 7. listopada odbio dati kazneni imunitet šefu vlade, Berlusconi se naljutio na Napolitana i optužio ga za pristranost.

Dnevni list la Stampa je prenio da je Napolitano rekao da mu je drago što ga je Berlusconi nazvao.

Osobni odnosi sa Silviom Berlusconijem su uvijek bili dobri, dodao je i precizirao da su osobni odnosi jedno, a institucionalni nešto drugo.

Berlusconiju je slomljen nos i dva zuba, nakon što mu je Massimo Tartaglia u lice bacio minijaturnu milansku katedralu . Berlusconi je četiri noći proveo u bolnici. Liječnici su mu preporučili 15 dana oporavka i nesudjelovanje u javnim događajima.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika