23.12.2009. / 14:53

Autor: Andrea Belin

FBI otkrio pravu istinu: Jacksonu provaljivali u kuću i prijetili smrću

U spisima koje posjeduje FBI piše kako je javnosti nepoznata osoba prijetila pjevaču da će ga ubiti. Doduše, Britanac je zbog toga završio u zatvoru, a iza rešetaka je proveo dvije godine

Michael JacksonMichael JacksonKao što je svojedobno i najavljivano, Američki savezni istražni ured (FBI) objavio je u utorak tristotinjak tajnih dokumenata u kojima se spominju neki detalji o životu kralja popa, Michaela Jacksona.

U spomenutim dokumentima ne piše mnogo o pedofiliji zbog koje se pjevač nekoliko puta našao na sudu.

1993. godine s Jacksonovog ranča uzeli su čak trideset računala kako bi detaljno istražili ovaj slučaj. Time su se bavili narednih jedanaest godina, ali nikada nisu pronašli konkretan dokaz protiv glazbenika.

Međutim, u spisima piše kako je javnosti nepoznata osoba 1992. godine prijetila pjevaču da će ga ubiti ako mu ovaj ne isplati određenu svotu novca.

Doduše, poremećeni Britanac koji je osim Jacksonu prijetio i Georgeu Bushu starijem, je na kraju završio u zatvoru, a iza rešetaka je preoveo dvije godine.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika