23.12.2009. / 14:58

Autor: Andrea Belin

Suradnja legendi: Bajaga piše pjesme za Zdravka Čolića

Ovo nije prva suradnja poznatih glazbenika. Naime, prije šesnaest godina Bajaga je napisao pjesme "Afrika" i "Tvoje oči". U intervjuu za jedan srpski portal Momčilo je priznao kako mu je izuzetno drago što glazbenici ponovno surađuju jer za Čolića ima samo riječi hvale

Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Osim što se priprema za novogodišnji nastup, srpski glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga ovih dana intenzivno radi na albumu bosanskohercegovačkog pjevača Zdravka Čolića.

Da Bajaga opet surađuje s Čolom, potvrdio je i pjevačev menadžer Adis Gojak.

Doduše, ovo nije prva suradnja poznatih glazbenika.

Naime, prije dvadeset i šest godina Bajaga je napisao pjesme "Afrika" i "Tvoje oči". U intervjuu za jedan srpski portal Momčilo je priznao kako mu je izuzetno drago što glazbenici ponovno surađuju jer za Čolića ima samo riječi hvale.

Inače, Bajaga za Novu godinu nastupa na riječkom Korzu. Njegovom nastupu protivi se četrdesetak članova Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Rijeke, međutim glazbenik se ne opterećuje previše zbog toga.

Bajaga je kazao kako mu uistinu nije jasno zašto ga optužuju da je svojedobno pjevao četničke pjesme jer on nikada nije podržavao politiku koju je vodio Slobodan Milošević.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika