23.12.2009. / 16:30

Autor: Totalsport

Craig Levein novi škotski izbornik

Škotski nogometni savez izabrao je Craiga Leveina (45) za novog izbornika nacionalne reprezentacije. Na tom će mjestu Levein naslijediti Georgea Burnleyja, koji je dobio otkaz prošlog mjeseca nakon poraza Škotske u prijateljskom dvoboju od Walesa 3-0

Craig LeveinCraig LeveinŠkotski nogometni savez izabrao je Craiga Leveina (45) za novog izbornika nacionalne reprezentacije. Na tom će mjestu Levein naslijediti Georgea Burnleyja, koji je dobio otkaz prošlog mjeseca nakon poraza Škotske u prijateljskom dvoboju od Walesa 3-0.

Otočki mediji prenose da je dogovorena suradnja na dvije i pol godine, a da bi ugovor i službeno trebao biti potpisan kasnije tijekom dana (srijeda).

- Velika je čast postati škotskim izbornikom, ali moram i reći da mi je bila teška odluka napustiti trenersko mjesto u Dundee Unitedu. Želim klubu sve najbolje u budućnosti - rekao je Levein, koji je sjedio na klupi Dundee Uniteda protekle tri godine.

Leveinov privremeni nasljednik u Dundee Unitedu bit će Peter Houston.

Vezane vijesti

Škoti u akciji 'Neovisna Škotska'

Škoti u akciji 'Neovisna Škotska'

Škotska nacionalna stranka (SNP) u petak službeno pokreće inicijativu prikupljanja potpisa za neovisnost Škotske od Velike Britanije pod nazivom "Yes… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika