23.12.2009. / 17:20

Autor: Totalsport

BBC: Ivaniševićeva izjava među najboljima u desetljeću

Internetski portal BBC-a, najveće svjetske korporacije za emitiranje televizijskog i radio sadržaja, uvrstio je izjavu najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena među najbolje proteklog desetljeća

Goran IvaniševićGoran IvaniševićInternetski portal BBC-a, najveće svjetske korporacije za emitiranje televizijskog i radio sadržaja, uvrstio je izjavu najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena među najbolje proteklog desetljeća.

Na popisu sjajnih izjava koje datiraju od 2000. do 2004. godine i koje će BBC objaviti u dva dijela, nalazi se ona Ivaniševićeva u All England Clubu, dana 2001. godine, iste koje je osvojio svoj jedini Grand Slam naslov, pobjedom u legendarnom finalu u pet setova nad Patrickom Rafterom.

- Da mi neki anđeli dođu u snu i kažu “Gorane osvojit ćeš Wimbledon, ali samo ako nikad više u životu ne takneš reket”, ja bih rekao ok i nikada više ne bih igrao tenis”, kazao je tada Ivanišević.

Od brojnih ostalih izjava koje su se našle na BBC-ovom popisu izdvajamo one Georgea Besta, legendarnog nogometaša Manchester Uniteda o Davidu Beckhamu iz 2000., kao i onu Ronaldovu nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka s Brazilom 2002. godine.

- Ne zna udarati lijevom nogom, ne zna igrati glavom, ne zna uklizati i ne zabija puno golova, ali osim toga, on je sasvim u redu - izjavio je Best za Beckhama.

- Siguran sam da seks nije tako velika nagrada kao osvajanje Svjetskog prvenstva. Nije da seks nije dobar, ali Svjetsko prvenstvo se igra svake četiri godine, a na seks ne morate čekati tako dugo - rekao je Ronaldo, najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava (15 golova).

Vezane vijesti

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corrierea dello Sport, sredstvima bogatog šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata AC Milan će ovog ljeta u svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika