23.12.2009. / 17:55

Autor: Totalsport

Antić: Ivanović je bolji od Pepea

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić napravio je dobru reklamu svome igraču Branislavu Ivanoviću za kojeg je zainteresiran madridski Real

Branislav Ivanović u duelu s AdebayoromBranislav Ivanović u duelu s AdebayoromIzbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić napravio je dobru reklamu svome igraču Branislavu Ivanoviću za kojeg je zainteresiran madridski Real.

Real traži zamjenu za ozlijeđenog Portugalca Pepea na poziciji središnjeg braniča, a oko je bacio i u Chelseajevo dvorište, konkretno na Ivanovića.

Španjolska je Marca odmah kontaktirala Antića koji je Ivanovića nazvao boljim igračem od Pepea.

- Ima odlične fizičke predispozicije kao i sposobnost da ostane miran pod pritiskom. Ima sve kvalitete za igranje u momčadi poput Reala - nanizao je hvalospjeve Antić.

Prepreka Ivanovićevom transferu na Santiago Bernabeu mogla bi biti činjenica da je ove sezone već igrao za Chelsea u Ligi prvaka, pa ga trener "kraljevskog kluba" Manuel Pellegrini ne bi mogao koristiti u tom natjecanju.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika