23.12.2009. / 18:35

Autor: Totalsport

Del Potro pobijedio Messija u izboru za najboljeg argentinskog sportaša

Lionel Messi (22) dobitnik je nagrade za najboljeg nogometaša 2009. u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), no u rodnoj se Argentini nije domogao nagrade za najboljeg sportaša godine

Del Potro je dočekan u Argentini kraljevski nakon što je osvojio US OpenDel Potro je dočekan u Argentini kraljevski nakon što je osvojio US OpenLionel Messi (22) dobitnik je nagrade za najboljeg nogometaša 2009. u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), no u rodnoj se Argentini nije domogao nagrade za najboljeg sportaša godine.

Ta je čast pripala tenisaču Juanu Martinu Del Potru, što unatoč sjajnim rezultatima koje je on postigao ipak potvrđuje da Messi ne uživa status božanstva u domovini koliko u ostatku nogometnom svijeta, a posebno u Barceloni.

Poznato je da Argentinci zamjeraju Messiju da bolje igra za katalonski klub no za reprezentaciju, što su kroz nekoliko anketa već i potvrdili, a ovaj puta im nije bilo dovoljno niti to što je omaleni vođa Barcelone potpisao najuspješniju sezonu u povijesti kluba.

Osvojila je Barcelona Ligu prvaka, Kup kralja, Primeru, španjolski Superkup, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo, sve s potpisom najboljeg igrača najpopularnijeg svjetskog sporta, koji je u izboru za najboljeg u Argentini ostao gledati u leđa osvjaču US Opena i finalistu ATP World Tour Finalsa u Londonu.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika