23.12.2009. / 17:22

Autor: Andrea Belin

Krajnje je vrijeme: Odaberite idealan poklon za partnera

Ukoliko se još uvijek ne možete odlučiti što za Božić pokloniti partneru, poslušajte neke od naših prijedloga. Ručni sat, bokserice i knjiga samo su neki od darova za koje smo sigurni da će mu izmamiti osmijeh na lice

Odaberite savršen poklonOdaberite savršen poklonBožićni i novogodišnji praznici su idealno vrijeme u godini da svojoj boljoj polovici pokažete koliko ga cijenite. Doduše, poklonima ispod bora najviše se vesele osobe najmlađe životne dobi, no ne vidimo ništa loše da i partneru na ovaj način pokažete koliko je poseban. Poslušajte naše prijedloge i odaberite idealan dar za svog dragog!

Ručni sat

Ovaj poklon je osobito poseban jer kada god pogleda na sat, sjetiti će se vas. Doduše, najprije dobro razmislite koji je stil odijevanja vašeg partnera i tek onda krenite u shopping. Muškarcu koji je često u odijelu odaberite metalni sat dok sportskim tipovima bolje pristaju i takvi satovi.

Set za brijanje

Set za brijanje je idealan za pripadnike jačeg spola koji puno vremena provode pred ogledalom. Vjerujemo da je i vama u interesu da je tijekom izmjenjivanja nježnosti njegova koža podatna i mekana.

Knjiga

Ukoliko vaša bolja polovica voli čitati, nećete pogriješiti ako odaberete neku knjigu. Vjerujemo da sami najbolje znate kakva štiva preferira pa prema tome odaberite neki od najnovijih naslova.

Kutija za cigarete

Naravo da se ovaj poklon ne preporuča za muškarce nepušače, međutim pripadnika jačeg spola kojemu je ispijanje jutarnje kave s cigaretom u ruci svakodnevni ritual, ovaj poklon će jako razveseliti.

Parfem

Doduše, ovo je jedan od standardnijih poklona, ali ako je bočica njegovog omiljenog mirisa pri kraju, odlučite se za ovaj poklon. Ako je vaš muškarac željan promjena odaberite miris koji do sada još nije koristio.

Bokserice

S rubljem također ne možete pogriješiti, naročito ako odaberete bokserice sa zanimljivom porukom. Kada mu naredite da ih isproba, uopće ne sumnjamo da će se situaciju u spavaćoj sobi lagano komplicirati.

Vezane vijesti

Bez srpske zajednice Hrvatska ne bi bila ista

Bez srpske zajednice Hrvatska ne bi bila ista

Predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović i predsjednik Sabora Boris Šprem danas su, kao gosti tradicionalnog prijema Srpskoga… Više

Komentari

registracija
25/5/06

QWERTY11, 25.12.09. 08:52

Idealan poklon za partnera je blowjob sa gutanjem a ne nova kravata. Mudre zene to znaju, glupe se nerviraju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika