23.12.2009. / 22:10

Autor: Totalsport

Platini: Brazil je prvi favorit SP-a

Prvi čovjek Europske nogometne federacije (UEFA) Michael Platini otkrio je svog favorita za nadolazeće Svjetsko prvenstvo kojem će sljedeće godine domaćin biti Južnoafrička Republika

Michel PlatiniMichel PlatiniPrvi čovjek Europske nogometne federacije (UEFA) Michael Platini otkrio je svog favorita za nadolazeće Svjetsko prvenstvo kojem će sljedeće godine domaćin biti Južnoafrička Republika.

- Brazil ima sjajnu momčad punu nogometnih veličina i iskustvo pobjeđivanja što je vrlo važna stvar. Mislim da su oni favoriti natjecanja, ali i da im Španjolci mogu prirediti probleme, pogotovo susretnu li se te dvije momčadi prije finala - veli Platini koji u uskom krugu favorita vidi i Englesku.

- U Južnoafričku Republiku doći će i jaka momčad Fabija Capella. Već dugo čekaju trofej i bit će opasni, a oči moraju biti usmjerene i prema Italiji i Nizozemskoj - dodao je prvi čovjek UEFA-e i zaključio:

- Nikako se ne smije isključiti niti afričke reprezentacije.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika