23.12.2009. / 22:30

Autor: Totalsport

Walcott srušio Henryjev sprinterski rekord

Menadžer Arsenalnovih nogometaša Arsene Wenger potvrdio je na službenim internetskim stranicama kluba da je sprinterski rekord u vlasništvu Thea Walcotta

theo walcotttheo walcottMenadžer Arsenalnovih nogometaša Arsene Wenger potvrdio je na službenim internetskim stranicama kluba da je sprinterski rekord u vlasništvu Thea Walcotta.

Walcott koji na dresu nosi broj 14, kojeg je Thierry Henry svojedobno nosio u londonskom klubu, pretrčao je 40 metara za 4.72 sekunde i tako za 0.10 sekundi srušio rekord kojeg je do sada držao aktualni francuski napadač Barcelone.

- Naša tri najbrža nogometaša su Theo Walcott, Carlos Vela i Armand Traore, a Theo je ispred svih. Rekorder je na 40 metara s 4.72 sekunde, ili tako nešto. Thierry je također bio brz, 4.82. Nisam baš siguran jesam li rekao točno vrijeme, no tu negdje je bilo - rekao je Wenger i dodao:

- Theo je mogao biti sprinter i trčati na 100 metara.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika