24.12.2009. / 12:00

Autor: Andrea Belin

Pogreb Brittany Murphy održati će se danas u LA-u

Tijelo tragično preminule glumice navodno je već dovezeno na groblje Forest Lawn Memorial Park u losanđeleskoj četvrti Hollywood Hills, a s njom će se posljednji pozdraviti samo najuži članovi obitelji i prijatelji

Brittany MurphyBrittany MurphyPogreb tridesetdvogodišnje glumice Brittany Murphy održati će se danas na groblju Forest Lawn Memorial Park u losanđeleskoj četvrti Hollywood Hills.

Tijelo tragično preminule glumice navodno je već dovezeno na mjesto pogreba, a s njom će se posljednji put pozdraviti samo najuži članovi obitelji i prijatelji.

Nekih podataka o javnom ispraćaju još nema, međutim šuška se da će pogreb za javnosti biti održan početkom sljedeće godine.

Inače, na ovom groblju pokopane su mnoge poznate zvijezde uključujući i kralja popa, Michaela Jacksona koji je preminuo 25. lipnja ove godine.

Podsjetimo, Murphy je u nedjelju ujutro počela povraćati u svom domu u Los Angelesu u kojem je živjela sa svojim suprugom i majkom koja ju nekoliko trenutaka kasnije i pronašla pod tušem bez svijesti.

Glumica je zatim prebačena u bolnicu, a proglašena je mrtvom po dolasku u Medicinski centar Cedars-Sinai.

Vezane vijesti

Toulouse ne želi pokopati Meraha

Toulouse ne želi pokopati Meraha

Gradsko poglavarstvo Toulousea u četvrtak je objavilo da se pogreb sedmerostrukog ubojice Mohameda Meraha, koji se trebao održati poslije podne,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika