24.12.2009. / 14:49

Autor: Totalsport

NHL liga: Red Wingsi i dalje u negativnom nizu

Antti Niemi je obranio 33 udarca i četvrti puta u sezoni i karijeri ostavio mrežu netaknutom, Patrick Kane dodao gol i asistenciju za 3-0 gostujuću pobjedu Chicago Blackhawksa protiv Detroit Red Wingsa

Antti NiemiAntti NiemiAntti Niemi je obranio 33 udarca i četvrti puta u sezoni i karijeri ostavio mrežu netaknutom, Patrick Kane dodao gol i asistenciju za 3-0 gostujuću pobjedu Chicago Blackhawksa protiv Detroit Red Wingsa.

Isti je rezultat bio i u nedjeljenom ogledu ovih momčadi kada je prednost domaćeg leda imao Chicago. Već dva sata i 21 minutu traje niz prošlosezonskih finalista Red Wingsa bez postignutog pogotka, a niz uzastopnih poraza sada im je na brojci tri.

Jevgenij Malkin ostvario je treći hat-trick karijere, Bill Guerin dodao dva gola i dvije asistencije za 8-2 pobjedu aktualnih prvaka Pittsburgh Penguinsa nad Ottawa Senatorsima. Zajedno s New Jerseyjem, Pittsburgh s 53 boda drži vrh ljestvice u NHL ligi.

Do devete pobjede u posljednjih dvanaest utakmica došli su hokejaši Washington Capitalsa. Slavili su 5-2 protiv Buffalo Sabresa uz dva gola Nicklasa Backstroma, te golom i dvije asistencija Aleksandra Ovečkina.

Marian Gaborik postigao je 26. pogodak sezone. Najbolji strijelac lige zabio je u 4-1 pobjedi New York Rangersa protiv Floride, što je uz 33 obrane Henrika Lundqvista i dva pogotka Vaclava Prospala bilo dovoljno za četvrtu uzastopnu pobjedu momčadi.

NHL liga, srijeda:

Boston - Atlanta 6-4

Carolina - Montreal 1-5

Minnesota - Edmonton 3-1

New York Rangers - Florida 4-1

New York Islanders - Toronto 3-1

Pittsburgh - Ottawa 8-2

Washington - Buffalo 5-2

Detroit - Chicago 0-3

Tampa Bay - Philadelphia 2-5

Dallas - Columbus 3-1

Phoenix - Anaheim 4-0

Calgary - St. Louis 1-2 (nakon slobodnih udaraca)

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika