24.12.2009. / 14:54

Autor: Totalsport

Zidane: Alžir može svladati Sloveniju i proći skupinu na SP-u

Legendarni bivši francuski nogometaš alžirskog porijekla Zinedine Zidane smatra kako Alžirci mogu u drugi krug Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici i to pobjedom protiv Slovenije

Zinedine ZidaneZinedine ZidaneLegendarni bivši francuski nogometaš alžirskog porijekla Zinedine Zidane smatra kako Alžirci mogu u drugi krug Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici i to pobjedom protiv Slovenije.

- Pobijede li Slovence, Alžirci mogu proći skupinu - veli Zidane koji je upitan i bi li pomogao alžirskoj reprezentacije ukoliko izbornik Rabah Saadane od njega zatraži pomoć.

- Možda se to već i dogodilo. Postoje neke stvari o kojima bih rado pričao, ali ne smijem. To mora ostati između mene i onih koji su u to upleteni. Poznajem neke od igrača, no to ne znači i da ću s njima nešto raditi - kazao je Zidane dodavši da mu je drago što Alžir i Francuska nisu u istoj skupini na Mundialu, te izrazio želju da obje reprezentacije doguraju što je dalje moguće na SP-u.

Alžir se nalazi u skupini C zajedno s Engleskom, SAD-om i Slovenijom.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika