24.12.2009. / 16:57

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Badnjak bez gradonačelnika: Kerum izbjegao bakalar na Prokurativama

U sklopu akcije "Splitu s ljubavlju" danas je također peti put održano i "Prvenstvo svita u fritulama", a pobjednica je Jasenka Jončić, kojoj je za osvojenu titulu "prvakinje svita" u fritulama dodijeljeno 5000 kuna

Željko KerumŽeljko KerumPrvi put od kada se organizira akcija Splitu s ljubavlju, tradicionalno darivanje Splićana bakalarom na Badnji dan, sugrađanima nije blagdansku čestitku uputio njihov gradonačelnik.

Umjesto gradonačelnika Željka Keruma, s pozornice na Prokurativama blagdane su Splićankama i Splićanima čestitali zamjenici gradonačelnika Anđelka Visković i Jure Šundov te župan Ante Sanader.

Oko 6000 porcija bakalara podijeljeno je besplatno na splitskim Prokurativama u sklopu tradicionalne humanitarne akcije koju pod nazivom "Splitu s ljubavlju" petu godinu zaredom na Badnji dan, uoči Božića, organiziraju grad Split i Splitsko-dalmatinska županija.

Dva sata, uz zabavno-glazbeni program, porcije bakalara Splićanima su dijelili gradski i županijski čelnici te istaknute javne osobe.

U sklopu akcije "Splitu s ljubavlju" danas je također peti put održano i "Prvenstvo svita u fritulama", a pobjednica je Jasenka Jončić, kojoj je za osvojenu titulu "prvakinje svita" u fritulama dodijeljeno 5000 kuna.

U današnjoj akciji sudjelovalo je 30 kuhara iz Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija. Oni su u velikom kazanu na Prokurativama spremali, to jest kuhali bakalar s krumpirom i grahom.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
25/5/06

QWERTY11, 25.12.09. 08:44

Servirala je njemu Fani svoju ribicu pa je zato Kerum osta kuci.......gdje god sada to bilo.


registracija
15/11/06

rimaz, 25.12.09. 11:03

QWERTY11,
a nisi pomislio na "jezikovu juhicu". Na ribicu se upalio. Sada mu treba hlađenje.


registracija
30/9/09

davor12345, 26.12.09. 10:00

Eto, sad će poštena čovika pitat s kim je liga? Pa ča je to koga briga! Bitno je da je nami dobro, da jemamo dobre mirovine i Božićnice što nan je da Kerum naš! Živili umirovjenici!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika