25.12.2009. / 17:10

Autor: Totalsport

Ballack: Englezi među najvećim favoritima, Nijemci ne!

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack smatra da bi talijanski stručnjak Fabio Capello mogao odvesti Englesku do naslova svjetskih prvaka

Michael BallackMichael BallackKapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack smatra da bi talijanski stručnjak Fabio Capello mogao odvesti Englesku do naslova svjetskih prvaka.

- Englezi imaju sjajnu momčad i puno igrača iznimne individualne kvalitete. U Fabiju Capellu dobili su izbornika koji im je usadio stabilnost. To je vrlo važno svojstvo i igrači to jako dobro prepoznaju. Engleska danas može pobjeđivati čak i kada ne igra najbolje. To je taj element koji talijanski treneri prenašaju na momčadi koje vode, posebno Capello. Stoga je Engleska svakako jedan od najvećih favorita sljedećeg Svjetskog prvenstva - izjavio je Ballack za Rheinische Post.

Vezni igrač londonskog Chelseaja, očito, nema tako visoko mišljenje i o vlastitoj reprezentaciji. Na upit o ostalim favoritima, naveo je Brazil, Italiju i Francusku, a Njemačku tek iza njih.

- Nedvojbeno postoje reprezentacije koje su trenutno bolje od Njemačke. Na Svjetskom prvenstvu se za pravi rezultat treba poklopiti puno toga, a ponekad vam, više od svega, treba puno sreće - zaključio je Ballack.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika