25.12.2009. / 17:50

Autor: Totalsport

Ferguson: Premiership je neobičan ove sezone

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson smatra da se ove sezone u engleskom nogometnom prvenstvu događaju ''čudni rezultati''

Alex FergusonAlex FergusonMenadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson smatra da se ove sezone u engleskom nogometnom prvenstvu događaju ''čudni rezultati''.

Fergusonovi ''crveni vragovi'', koji brane naslov prvaka, izgubili su već pet utakmica ove sezone. Posljednju od njih u prethodnom kolu, kada ih je svladao Fulham čak sa 3-0. Pa opet, za vodećim Chelseajem zaostaju samo četiri boda nakon 18 rundi.

- Neobično mi je prvenstvo ove sezone. Arsene Wenger rekao je nedavno da je moguće u ovome prvenstvu izgubiti i sedam utakmica, pa opet osvojiti naslov. Čini se da se stvari razvijaju baš u tom smjeru. Mislim da se nitko ne bi mogao kladiti na rezultate kakvi su se dogodili ove sezone. No, bit će tih velikih iznenađenja još. Samo se nadam da mi nećemo biti protagonisti istih - poentirao je Ferguson.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika