25.12.2009. / 18:30

Autor: Totalsport

Radni Božić za Iniestu

Stanku zbog božićnih blagdana ofenzivni vezni igrač španjolskog, eurospkog i svjestkog prvaka Barcelone koristi za vježbanje kako bi se vratio u punu fizičku spremu i oporavio se od ozljede mišića desne noge

Andres IniestaAndres IniestaStanku zbog božićnih blagdana ofenzivni vezni igrač španjolskog, eurospkog i svjestkog prvaka Barcelone koristi za vježbanje kako bi se vratio u punu fizičku spremu i oporavio se od ozljede mišića desne noge.

Veliki dio na početku ove sezone Iniesta je propustio zbog te ozljede, a na utakmici protiv Atlantea u polufinalu nedavnog Svjetskog prvenstva klubova u Abu Dhabiju, vratili su se bolovi na istom mjestu. Iniesta je zbog toga propustio finalnu utakmicu, u kojoj su njegovi suigrači nakon produžetaka bili bolji od argentinskog Estudiantes La Plate 2-1.

DiarioSport obznanjuje da Iniesta i u blagdanske dane vježba punom parom u skladu s mogućnostima, kako bi se oporavio za nastavak prvenstva i utakmicu protiv Villarreala 2. siječnja na stadionu Camp Nou. Iniesta će s umjerenim treninzima za podizanje fizičke spreme nastaviti do 29. prosinca, kada bi već trebao biti u mogućnosti odrađivati treninge punog intenziteta.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika