26.12.2009. / 13:10

Autor: Andrea Belin

Opet u problemima: Nicolas Cage dužan 5 milijuna dolara

Osim duga, tvrtka koja se bavi prodajom nekretnina od Cagea traži ukupno 36,7 milijuna dolara, ali u ovaj iznos uračunati su originalni dug, kamate, obeštećenje i troškovi odvjetnika

Nicolas CageNicolas CageOscarovac Niocolas Cage je opet u financijskim problemima.

Naime, protiv glumca koji je nedavno izjavio da mu prijeti financijski krah zbog prevare bivšeg računovođe, podnijeta je još jedna tužba. Kako piše magazin "People", Cagea ovaj put tuži tvrtka koja se bavi prodajom nekretnina, a optužuju ga da im nije vratio oko pet milijuna dolara duga.

Doduše, oni smatraju da je s obzirom na pokretnine i nekretnine koje posjeduje, glumac bio u mogućnosti otplatiti ovo dugovanje.

Međutim, tvrtka od Cagea sada traži ukupno 36,7 milijuna dolara, ali u to su uračunati originalni dug, kamate, obeštećenje i troškovi odvjetnika.

Inače, Christina Fulton, majka Cageovog sina, Westona Coppole Cagea, tužila je svog bivšeg početkom prosinca zbog prevare i tražila od njega tri milijuna dolara, a Nicolas je upleten i u sudski spor s bivšim računovođom koji smatra da je sam kriv za financijski krah.

Svojedobno je Cagea tužila i jedna banka koja tvrdi da joj duguje oko dva milijuna dolara.

Vezane vijesti

Zarađuje li Njemačka na grčkim dugovima?

Zarađuje li Njemačka na grčkim dugovima?

Njemačka je u posljednje dvije godine na pomoći Grčkoj zaradila 400 milijuna eura. Tako barem na predizbornim skupovima u Grčkoj ovih dana tvrdi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika