26.12.2009. / 13:15

Autor: Andrea Belin

Budite korak ispred: 5 znakova koji ukazuju na prevaru

Manjak seksa, prikrivanje poziva na mobitelu i čudno ponašanje samo su neki od znakova koji vam signaliziraju da vaša bolja polovica sjedi na dvije stolice istovremeno

Budite oprezniBudite oprezniBez obzira što muškarci jako dobro skrivaju odlaske u tuđu postelju, rezultati istraživanja pokazuju da kad tad prevare svoju bolju polovicu. Ukoliko i vi već neko vrijeme sumnjate u vjernost svog partnera, sljedećih pet znakova potvrditi će vam da, na žalost, zaista imate razloga za zabrinutost!

Manjak seksa

Ako je vaša bolja polovica svojedobno inzistirala na zabavi u spavaćoj sobi, a već neko vrijeme mu seksualni odnosi s vama nisu ni na kraj pameti, moramo vam reći da zaista imate razloga za zabrinutost. Savjetujemo da obavite jedan iskren razgovor jer više je nego očito da imate problema u vezi.

Prikrivanje poziva

Muškarci koji nemaju ljubavnicu, pozive i sms poruke ne skrivaju od svojih boljih polovica, međutim kada sjede na dvije stolice većinu svog vremena provode na telefonu, naravno bez vaše prisutnosti.

Ponašanje

Promjene ponašanja pripadnika jačeg spola jasno ukazuju da se u vašoj vezi pojavila treća osoba. Da je prevara na pomolu možete primijetiti po izbjegavanju izmjenjivanja nježnosti i čestom izbivanju iz vaša četiri zida. Prečesta odsutnost dok razgovara s vama također vam daje do znanja da razmišlja o nekoj drugoj ženi.

Česte poslovne obaveze

Ukoliko često izmišlja neka poslovna putovanja koja nisu u opisu njegovog posla, velika je vjerojatnost da to vrijeme provodi s drugom pripadnicom ljepšeg spola. Česta druženja s prijateljima također znaju biti dobar razlog za sumnju u vjernost bolje polovice.

Čudno ponašanje njegovih prijatelja

Muškarci često razgovaraju o seksualnim iskustvima, a naročito kada je riječ o ženi koja nije njihova stalna partnerica. Detalje avanture najprije će otkriti svojim najboljim prijateljima. Primijetite li da se i oni čudno ponašaju prema vama, možete biti sigurni da u vašoj vezi stvari ne funkcioniraju kako ste zamišljali.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika