26.12.2009. / 15:50

Autor: Totalsport

Messi: Uspjeh na SP-u nadmašio bi sve osvojeno u Barceloninom dresu

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi 2009. godinu okončao je s šest klupskih naslova. Uspjeh želi nastaviti i s argentinskom nogometnom reprezentacijom

Lionel MessiLionel MessiNajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi 2009. godinu okončao je s šest klupskih naslova. Uspjeh želi nastaviti i s argentinskom nogometnom reprezentacijom.

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici Messi će, uz pomoć suigrača, pokušati nastaviti niz osvajanja trofeja. Ove je kalendarske godine već "uzeo" španjolsko prvenstvo, Kup kralja, Liga prvaka, španjolski i europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo, no i dalje je "gladan" trofeja.

- Ova je godina bila sjajna, sve smo osvojili. Želim i dalje igrački rasti i osvojiti nešto na Mundialu u JAR-u. Sve osvojeno bilo bi time nadmašeno. Nadam se da ću i za Argentinu igrati jednako dobro kao u Barceloninom dresu, u svakom slučaju pokušat ću to ostvariti - kazao je Messi kojem sunarodnjaci često predbacuju nedostatak angažmana u izabranoj vrsti.

Isti ti tvrde da za Barcelonu igra s puno većim žarom.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika