26.12.2009. / 16:33

Autor: Totalsport

Kandidat za hrvatsku reprezentaciju, Sertic: Ako treba, stat ću na gol Bordeauxa

Nakon treninga u subotu nogometaš Bordeauxa Gregory Sertic dao je kraći intervju za internetske stranice francuskog prvaka

Nakon treninga u subotu nogometaš Bordeauxa Gregory Sertic dao je kraći intervju za internetske stranice francuskog prvaka.

Zadnju utakmicu u Le Championnatu odigrao je petog prosinca protiv PSG-a. Na svom su stadionu "žirondinci" slavili 1-0, a Sertic je proglašen igračem utakmice.

- Dirnulo me što ste me vi, na službenoj internetskoj stranici kluba, proglasili igračem utakmice. Individualno me takve stvari uvijek usrećuju. Bitnije je, međutim, da kolektivno zadržimo dobru formu. Ono najvažnije i dalje je pred nama. Želim se čim prije ustaliti u momčadi i doprinositi momčadi pobjedama - rekao je 20-godišnji vezni nogometaš, potencijalni hrvatski reprezentativac.

U prosincu je Bordeaux nanizao šest pobjeda: pet u prvenstvu i jednu u Ligi prvaka.

- Krasna serija, ali ne treba je tretirati završenom. Moramo je nastaviti, moramo pokušati povećati našu prednost u odnosu na pratitelje, posebno na Marseille.

Na opasku novinara o njegovoj svestranosti koju je pokazao u dvjema posljednjim utakmicama (PSG i Maccabi Haifa), Sertic je kazao:

- To je dobro. Mogu igrati na desnoj strani, mogu i na lijevoj. Ne predstavlja mi to bilo kakve probleme. Trener zna da može računati sa mnom na bilo kojoj poziciji u veznom redu. Meni je jedino bitno da sam na travnjaku. Da treba, stao bih i na gol.

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika