26.12.2009. / 16:55

Autor: Totalsport

Predsjednik Arsenala: Dosta više gluposti oko Fabregasa

Predsjednik Arsenala Peter Hill-Wood ljutito se osvrnuo na učestale konstatacije iz Barcelone kroz koje se priča o povratku Cesca Fabregasa u redove katalonskog nogometnog kluba

Cesc FabregasCesc FabregasPredsjednik Arsenala Peter Hill-Wood ljutito se osvrnuo na učestale konstatacije iz Barcelone kroz koje se priča o povratku Cesca Fabregasa u redove katalonskog nogometnog kluba.

Fabregas (22) je nogometno dijete Barcelone, no prve je profesionalne korake napravio u dresu londonskih "topnika" za koje igra od 2003. godine. Iako mu laska interes najboljeg svjetskog nogometnog kluba u nekoliko je navrata izjavio koliko je zadovoljan trenutačnim stanjem, te odbacio mogućnost prelaska u Barcelonu. Nove glasine oko prelaska u vodeću momčad španjolskog prvenstva sada je odbacio i predsjednik Arsenala.

- Živciraju me te gluposti. Cesc odrađuje dugogodišnji ugovor i mislim da ga nema namjere prekidati prije kraja. Ovdje je već sedam godina i sviđa mu se. Meni je jasno da se ne mogu zaustaviti glasine, a i nemam namjere razgovarati s njim na temu Barcelone, jer mi se čini da niti on nije za takav razgovor - kazao je Hill-Wood.

Veznjak Arsenala i španjolske nogometne reprezentacije ugovorno je vezan za klub iz Londona do 30. lipnja 2014. godine.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika