26.12.2009. / 17:15

Autor: Totalsport

Za vrijeme Fergusona u ManU-u, gradski rival City smijenio 14 trenera

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson još jednom je osuo paljbu po čelnicima gradskog rivala Cityja zbog njihove nedavne odluke o smjenjivanju velškog menadžera Marka Hughesa

Alex FergusonAlex FergusonMenadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson još jednom je osuo paljbu po čelnicima gradskog rivala Cityja zbog njihove nedavne odluke o smjenjivanju velškog menadžera Marka Hughesa.

Na njegovo mjesto Manchester City je postavio bivšeg trenera Intera, talijanskog stručnjaka Roberta Mancinija. Ferguson se neposredno nakon toga upustio u kritiziranje svojih rivala, a ulje na vatru dolili su novinari koji su izračunali da je tijekom 25-godišnjeg mandata škotskog maga na klupi ''crvenih vragova'' City smijenio 14 trenera!

- Koliko ste rekli, 14? To je sve, samo 14? O, ne mogu dočekati i 20. smjenu. To bi sigurno bila dobra oklada - reagirao je 67-godišnji prvak ironije.

- Mark će se vratiti, on je čvrst i pravi borac. Sigurno će se vratiti. Odrađivao je odličan posao na klupi Walesa, kada to uopće nije bilo jednostavno. Nakon toga je i sjajno vodio Blackburn, pa su svi mogli vidjeti da je on pravi čovjek za Manchester City. Bit će on u redu, opet će negdje dobro raditi svoj posao - nahvalio je svog bivšeg igrača u Unitedu i donedavnog rivala u Premiershipu sir Alex.

Vezane vijesti

Fergusonu prijeti kazna FA-a?

Fergusonu prijeti kazna FA-a?

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson mogao bi se naći pod istragom Engleskog nogometnog saveza zbog izjave da je Manchester City… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika