26.12.2009. / 15:51

Autor: Ivica Medo

Počelo okupljanje rukometnih reprezentativaca za Euro u Austriji

Uoči početka priprema za Europsko rukometno prvenstvo u Austriji, u zagrebačkom hotelu Panorama danas se okupilo 19 od 28 hrvatskih reprezenatitavaca koji su na popisu izbornika Line Červara

Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacijeLino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacijeUoči početka priprema za Europsko rukometno prvenstvo u Austriji, u zagrebačkom hotelu Panorama danas se okupilo 19 od 28 hrvatskih reprezenatitavaca koji su na popisu izbornika Line Červara.

Među ostalim nedostaju igrači koji nastupaju u njemačkim klubovima Lacković, Vori, Duvnjak, Zrnić, Vuković, Miljak i Kedžo, a nema ni igrača Ciudad Reala Petra Metličića koji će propustiti prvi dio priprema, ali će kasnije vjerojatno biti pozvan u momčad.

Na prozivci u Panorami pojavilo se čak osam debitanata, uglavnom se radi o mladim igračima kojima će dobro doći iskustvo treniranja s prekaljenim reprezentativcima.

Treninzi počinju 30. prosinca u Kutiji šibica, a istog dana nakon jutarnjeg treninga Lino Červar objavit će konačan popis putnika na Euro.

Nakon Nove godine pripreme se nastavljaju u Makarskoj do 6. siječnja. Od 7. do 9. siječnja hrvatska reprezentacija nastupit će na Interwetten kupu gdje će odmjeriti snage sa Austrijom, Mađarskom i Poljskom.

Zatim se ponovno vraćaju u Makarsku gdje će boraviti do 18. siječnja kada će krenuti put Graza, a već 19. siječnja hrvatske reprezentativce očekuje prva utakmica turnira s Norveškom. Podsjećamo, Hrvatska je u skupini s Norveškom, Rusijom i Ukrajinom. Finale EP-a igra se 31. siječnja.

Hrvatska reprezentacija na okupljanju u Panorami:

Vratari: Mirko Alilović (Ademar Leon), Vladimir Božić (Cuenca 2016), Goran Čarapina (Poreč), Ivan Pešić (MKB Veszprem), Marin Šego (CO Zagreb)

Krilni igrači: Antonio Kovačević (Dubrava), Vedran Mataija (Poreč), Manuel Štrlek (CO Zagreb), Ivan Čupić (Gorenje Velenje), Luka Raković (Bjelovar)

Pivoti: Marino Marić (CO Zagreb), Marko Mrđenović (NEXE), Željko Musa (Trimo Trebnje)

Vanjski igrači: Ivano Balić (CO Zagreb), Damir Bičanić (Ademar Leon), Denis Buntić (Ademar Leon), Jakov Gojun (CO Zagreb), Marko Kopljar (CO Zagreb), Tonći Valčić (CO Zagreb)

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika