26.12.2009. / 16:40

Autor: Totalsport

Premiership: Remi za Tottenham i Chelsea

U londonskom su ogledu 19. kola Premiershipa na Craven Cottageu bez golova (0-0) utakmicu odigrali domaći Fulham i Tottenham

Luka Modrić i Chris BairdLuka Modrić i Chris BairdU londonskom su ogledu 19. kola Premiershipa na Craven Cottageu bez golova (0-0) utakmicu odigrali domaći Fulham i Tottenham.

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za goste, dok je Luka Modrić u 71. minuti zamijenio Niku Kranjčara, inače najaktivnijeg igrača dotad u gostujućim redovima.

U prilično izjednačenoj igri obje su momčadi imale svojih prilika. Neodlučen ishod možda je i najpravedniji.

Neodlučenim su ishodom, također 0-0, gostovanje kod Birmingham Cityja okončali i nogometaši Chelseaja, koji su tako remizirali i četvrti put u posljednjih pet utakmica (4 u Premiershipu, 1 u Ligi prvaka). Igrači Carla Ancelottija jesu dominirali (30 udaraca u okvir gola naspram 14 domaćih, 63% lopte u posjedu), golman domaćih Joe Hart obranio je fantastično nekoliko udaraca, no i domaći su mogli uzeti tri boda s obzirom da je u 31. minuti poništen pogodak Ekvadorca Cristiana Beniteza. Linijski je sudac signalizirao vrlo dvojbeno zaleđe.

U 41. minuti najbliže su golu bili gosti. Njihov brazilski stoper Alex uzdrmao je gredu topovskim udarcem.

Do prve su pobjede u pet posljednjih dvoboja došli nogometaši West Hama. Na Upton parku u Londonu pobijedili su "fenjeraša" Portsmouth 2-0 golovima Alessandra Diamantija iz penala i Radoslava Kovača. Gostima je to bio 13. ovosezonski poraz.

Premiership, 19. kolo:

Birmingham City - Chelsea 0-0

Fulham - Tottenham 0-0

West Ham United - Portsmouth 2-0 (Diamanti 23-11m, Kovač 89)

Redoslijed: 1. Chelsea 42, 2. Manchester United 37 (-1), 3. Arsenal 35 (-1), 4. Aston Villa 35 (-1), 5. Tottenham 34...

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika