26.12.2009. / 19:30

Autor: Totalsport

Sin Milka Đurovskog zamjena za Kroosa?

Mario Đurovski, 24-godišnji ofenzivni vezni nogometaš novosadske Vojvodine, mogući je nasljednik Tonija Kroosa (19) na mjestu organizatora igre Bayera iz Leverkusena

Toni KroosToni KroosMario Đurovski, 24-godišnji ofenzivni vezni nogometaš novosadske Vojvodine, mogući je nasljednik Tonija Kroosa (19) na mjestu organizatora igre Bayera iz Leverkusena.

Vijest je to koju je objavio srbijanski magazin Novosti, a prenosi je njemački Spox.de.

Svojim je bivšim poslodavcima Đurovskog preporučio bivši trener Bayera, Srbin Dragoslav Stepanović koji je donedavno vodio Vojvodinu. Leverkužani će, u svakom slučaju, trebati kvalitetnog igrača na poziciji klasične desetke obzirom da će talentiranog Kroosa na kraju sezone minhenski Bayern vjerojatno povući s jednogodišnje posudbe trenutačno vodećoj momčadi prvenstva.

Stepanović je uvjeren da bi Đurovski mogao koristiti Nijemcima.

- Razgovarao sam o Đurovskom s pomoćnim trenerom Bayerna Peterom Hermannom. Ostalo je na Bayeru - rekao je Stepanović dodavši da "zna nešto više o svemu, ali da ne želi otkriti".

Đurovski bi, dođe li u siječnju, koštao Bayer 1.3 milijuna eura. Ugovor s Vojvodinom ima do ljeta 2011. godine.

Mario je sin Milka Đurovskog, nekadašnjega vrsnog napadača jugoslavenske reprezentacije, Crvene zvezde i Partizana.

Vezane vijesti

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Dosadašnji prvi čuvar mreže Hoffenheima Tom Starke (31) sljedeće će tri sezone biti član Bayerna. Ugovor je potpisao nakon što je tijekom srijede… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika