26.12.2009. / 21:20

Autor: Totalsport

Predsjednik MOO-a Jacques Rogge izrazio razočaranje u Tigera Woodsa

- Od sportaša tražimo da budu uzori. S Tigerom Woodsom, nažalost, više to ne može biti slučaj - izjavio je Jacques Rogge, predsjednik Međunarodnoga olimpijskog odbora (IOC)

Tiger WoodsTiger Woods- Od sportaša tražimo da budu uzori. S Tigerom Woodsom, nažalost, više to ne može biti slučaj - izjavio je Jacques Rogge, predsjednik Međunarodnoga olimpijskog odbora (IOC).

Svoje je razočaranje u privatni život dotad idealiziranog golfera, najboljeg na svijetu u svom sportu, kao i najbogatijeg među svim sportašima, Belgijac izrazio u intervjuu za španjolski dnevnik El Pais.

- Vidjet ćemo kako će se sve razvijati. Međunarodni olimpijski odbor, međutim, nema nikakvih problema zbog tog slučaja, barem ne zasad - dodao je.

IOC je prošlog listopada uveo golf u obitelj olimpijskih sportova za Ljetne igre 2016. i 2020. godine.

Woods je inače nedavno izjavio da se "povlači na određeno vrijeme iz sporta da bi se posvetio radu na sebi i postao bolji čovjek, suprug i otac".

Vezane vijesti

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

U središtu bizarnog incidenta na turniru u San Martinu našao se nekadašnji najbolji golfer svijeta Tiger Woods. U trenutku kad se koncentrirao na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika