26.12.2009. / 23:15

Autor: Totalsport

Bild: I Ralf Schumacher se vraća u Formulu 1?

Nakon što se u Formulu 1 vratio sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher (41), o istome, piše Bild, razmišlja i njegov mlađi brat Ralf

Ralf SchumacherRalf SchumacherNakon što se u Formulu 1 vratio sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher (41), o istome, piše Bild, razmišlja i njegov mlađi brat Ralf.

- U potpunosti razumijem Michaela. Iskreno, ni ja ne bih dvojio o povratku ni sekunde - prenosi Bild izjavu 34-godišnjeg Ralfa.

Mlađi Schumacher je posljednju utrku u Formuli 1 odvozio 2007. za upravljačem Toyote. Otada se natječe u Njemačkom prvenstvu trkaćih automobila (DTM), vozeći za Mercedes. Bild navodi i kako je Ralf i prije Michaela mogao potpisati za jednu od F1 momčadi.

- Ralf je imao ponudu, ali nije bila dovoljno izazovna, zbog čega ju je i odbio - otkrio je Bildu izvor blizak mlađem i manje uspješnom bratu.

- Dobro se osjećam u DTM-u, ali siguran sam da bih se brzo snašao u Formuli 1 - dodao je Ralf koji je, vozeći za Williams, pobijedio u šest utrka.

Bild u zaključku navodi kako iskusnog vozača traže u Sauberu, Renaultu i Toro Rossu, a u potonje dvije momčadi se navodno i raspravljalo o Ralfovu angažmanu.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika