27.12.2009. / 11:04

Autor: Andrea Belin

Izračunajte tko vam najbolje odgovara u krevetu

Ukoliko prije zabave u spavaćoj sobi želite biti sto posto sigurni da ćete doživjeti nezaboravno iskustvo, pouzdajte se u brojeve i pronađite muškarca, odnosno ženu, koji će vas u krevetu ostaviti bez daha

Pronađite idealnog partneraPronađite idealnog partneraBroj koji će vam otkriti vašeg idealnog seksualnog partnera dobiva se tako što se zbroji datum rođenja. Na primjer, ako je vaš partner rođen 13. 01. 1980. godine, njegov bioritamski broj je 13+1=14=1+4=5

Broj 1

Žena
Ona je strastvena i uvijek traga za pravim muškarcem. Seksualna avantura ju ne zadovoljava u potpunosti.
Muškarac
Obožava seksualne igrice u kojima u većini slučajeva želi voditi glavnu riječ. Njima najbolje odgovaraju partneri čiji je bioritamski broj 8, 6 i 3.

Broj 2

Žena
U seksualne avanture upušta se relativno rano, međutim uglavnom je muškarac taj koji vodi glavnu riječ.
Muškarac
Veliko romantičar koji ipak u krevetu ne želi voditi glavnu riječ. Po prirodi je neodgovoran pa se ženama preporuča zaštita od neželjene trudnoće. Broj dva se najbolje slaže sa 6 i 8.

Broj 3

Žena
Njezino cijelo tijelo je jedna poprilično zahtjevna erogena zona koju nije lako zadovoljiti.
Muškarac
Ukoliko pronađe partnericu koja će mu se totalno prepustiti velike su šanse da će doživjeti nezaboravno iskustvo. Njima najbolje odgovaraju 6 i 5.

Broj 4

Žena
Jedna od najboljih ljubavnica, ali mana joj je što tijekom cijelog odnosa ispunjava svoje apetite.
Muškarac
Sebičan, ali izuzetno dobar ljubavnik koji pronalazi svaku kritičnu točku na ženskom tijelu. Njima odlično odgovaraju 8, 6 i 5.

Broj 5

Žena
Često mijenja partnere jer joj svaki muškarac jako brzo dosadi, međutim riječ je o jako maštovitim pripadnicama ljepšeg spola.
Muškarac
Izrazito pametan, međutim tijekom seksa previše razmišlja o posljedicama. Odlično se slažu s 8, 2 i 3.

Broj 6

Muškarci i žene čiji je bioritamski broj šest su jako slični. Njihove seksualne apetite je teško zadovoljiti, a najveću pažnju pridaju predigru. Najbolje im odgovaraju 1, 2, 3 i 4.

Broj 7

Žena
U krevetu uglavnom preuzima inicijativu kako bi prije svega zadovoljila svoje potrebe, ali nakon toga i potrebe partnera.
Muškarac
Spontan, maštovit i originalan pripadnik jačeg spola koji će zadovoljiti gotovo svaku ženu. Slažu se osobama čiji je bioritamski broj 2, 7 i 6.

Broj 8

Žena
Često mijenja partnere, obožava eksperimentirati i teško tko ju može zadovoljiti u potpunosti.
Muškarac
Iza broja osam krije se jedan od najboljih ljubavnika koji će svaku pripadnicu ljepšeg spola fascinirati u potpunosti. Najbolje se slažu s 5, 2 i 8.

Broj 9

Žena
Ona ne preferira isprobavanje novih stvari. Najviše uživa u standardnim pozama.
Muškarac
Ne trudi se dovoljno jer prije svega misli na sebe i svoje potrebe tako da je ovo jedan od brojeva koji bi trebalo izbjegavati ukoliko se u seksu ne želite razočarati. Dobro bi se složili s osmicom i jedinicom.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 29.12.09. 23:19

Mislim da mi ova sa slike odgovara i bez zbrajanja. ;)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika