27.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Eduardo: Želim igrati u svakoj utakmici

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Arsenala, Eduardo da Silva, putem medija je svog menadžera Arsenea Wengera zatražio veću minutažu

Eduardo da Silva u akcijiEduardo da Silva u akcijiNapadač hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Arsenala, Eduardo da Silva, putem medija je svog menadžera Arsenea Wengera zatražio veću minutažu.

News of the World to piše uz objašnjenje da "hrvatski napadač nije redovit starter za 'topnike' iako Nizozemcu Robinu van Persieju prijeti propuštanje kompletne sezone zbog ozljede gležnja, a da je suigrač u vršku napada Nicklas Bendtner već mjesecima izvan dobre forme."

"Njegov izostanak iz udarne momčadi isforsirao je i reakciju Liverpoola koji je obavio istražnje radnje u pokušaju da angažira napadača rođenog u Brazilu."

Eduardo je, nastavlja se u tekstu, "jasno poručio svom menadžeru da želi startati u većem broju utakmica jer samo treninzi neće biti dovoljni da ga zadrže 'napetim' u pokušajima Arsenala da osvoji Premier ligu i Ligu prvaka u nastavku sezone".

- Mogu reći da sam blizu vrhunca svoje forme, samo mi je potrebna konzistentnost igranja, primjerice pet utakmica u nizu. Wenger inzistira na postepenom povratku za mene i Tomaša Rosickog, a ja želim igrati u svakoj utakmici. Nedostaje mi onaj osjećaj u plućima kada tri puta uzastopce pojurim u napad i osjetim da to mogu ponoviti i četvrti puta - veli Eduardo, te dodaje:

- To mogu postići samo igrajući utakmice, jer nemoguće je do toga doći isključivo treninzima. Što misle o meni u Arsenalu pokazali su nuđenjem novog ugovora. Liverpool? Znam samo ono što sam čitao u novinama. Laskavo je saznanje da te veliki klub traži.

Podsjetimo da je 26-godišnji Eduardo da Silva sredinom studenog potpisao dugogodišnje produljenje ugovora s Arsenalom. Prema pisanju otočkih medija novim ugovorom ostao je vezan za "topnike" do 2014. godine, dok njegovi financijski detalji nisu poznati.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika