27.12.2009. / 14:30

Autor: Totalsport

Buonanotte izazvao nesreću sa smrtnim posljedicama

Prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen, a u kojoj su život izgubila tri njegova suputnika, izazvao je veznjak River Plate i olimpijske argentinske reprezentacije Diego Buonanotte (21).

Diego BuonanotteDiego BuonanottePrometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen, a u kojoj su život izgubila tri njegova suputnika, izazvao je veznjak River Plate i olimpijske argentinske reprezentacije Diego Buonanotte (21).

Mladi nogometaš se trenutačno nalazi u bolnici s prijelomom ključne kosti i ozljedom pluća koje je zadobio izgubivši kontrolu nad automobilom svog oca kojim je upravljao vraćajući se s noćnog izlaska. Pri udarcu u drvo sva tri prijatelja koji su bila u Peugeotu 307 izgubila su život.

Nesreća se dogodila po kišnom vremenu i mokroj cesti 15-ak kilometara od Clementine na dijelu jednog argentinskog autoputa.

Kada su ga izvukli iz automobila kojeg je udarac uništio do neprepoznatljivosti Buonanotte je bio u nesvjestici, a zadobio je i potres mozga.

Vezane vijesti

Rep na sol

Rep na sol

Urednik mjesečnika Le Monde diplomatique Serge Halimi piše o hrabroj odluci argentinske predsjednice Christine Kirchner, koja je prošlog listopada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika