27.12.2009. / 14:50

Autor: Totalsport

Legendarni golgeter Papin na pragu Chateaurouxa

Jean-Pierre Papin, 46-godišnji nekadašnji francuski nogometaš, mogao bi tijekom prvenstvene pauze preuzeti francuskog drugoligaša Chateauroux

Jean-Pierre PapinJean-Pierre PapinJean-Pierre Papin, 46-godišnji nekadašnji francuski nogometaš, mogao bi tijekom prvenstvene pauze preuzeti francuskog drugoligaša Chateauroux.

Papin je jedan od najboljih francuskih napadača novijeg doba, a 1991. godine je ponio i epitet najboljeg europskog nogometaša. Zvjezdane trenutke velike igračke karijere doživio je u Marseilleu, ali je vrlo dobro igrao i dok je nosio dres Milana i Bayerna. U reprezentaciji je, pak, odigrao 54 utakmice i zabio čak 30 pogodaka.

U trenerskom smislu nije imao toliko uspjeha, pa je tako vodio Strasbourg, a prije dvije sezone Lens kada je momčad hrvatskog reprezentativnog vratara Vedrana Runje skliznula iz prve u drugu ligu.

Francuski L'Equipe navodi da bi s Papin mogao uhvatiti u koštac s problemima u sadašnjem drugoligašu Chateaurouxu, koji je unatoč prvoligaškim ambicijama trenutačno na 16. mjestu sa samo dva boda više od zone ispadanja.

Navodno bi Papin trebao početkom narednog tjedna obaviti sastanak s čelnicima Chateaurouxa kada će biti poznato hoće li prihvatiti uvjete kluba.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika