27.12.2009. / 15:17

Autor: Totalsport

Redknapp: Kranjčar i Modrić će igrati zajedno

"S Lukom Modrićem na putu punog oporavka menadžer Harry Redknapp suočen je s izazovom njegova spajanja u momčad s hrvatskim suigračem Nikom Kranjčerom".

Niko KranjčarNiko Kranjčar"S Lukom Modrićem na putu punog oporavka menadžer Harry Redknapp suočen je s izazovom njegova spajanja u momčad s hrvatskim suigračem Nikom Kranjčerom".

"Je li to izazov? Harry svakako ne misli tako, a to objašnjava u siječanjskom izdanju Hotspur magazina."

Na taj je način, putem službenih web-stranica kluba najavljen novi broj klupskog mjesečnog glasila u kojem će menadžer momčadi dati odgovore na pitanja čitatelja u svojoj kolumni.

- Imam sjajan problem. Niko igra sjajno za nas, on je vrhunski igrač visoke kvalitete. A, divno je ponovno imati i Luku. Ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg njih dvojica ne bi mogli biti u istoj momčadi - jasno je već prije rekao Redknapp što misli o hrvatskim veznjacima.

Modrić se, podsjetimo, nedavno vratio u kadar prve momčadi nakon što je zaliječio slomljenu potkoljeničnu kost desne noge. Ozljeda je to koju je zaradio u dvoboju protiv Birminghama. U međuvremenu ga je u momčadi mijenjao Niko Kranjčar koji igra u sjajnoj formi, a koji je Spursima pristupio u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka za nogometaše.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika