27.12.2009. / 15:35

Autor: Totalsport

Arsenalova reakcija: Želimo Bellamyja

Dolazak talijanskog trenera Roberta Mancinija u Manchester City najviše je pogodio 30-godišnjeg tamošnjeg napadača Craiga Bellamyja, inače velškog reprezentativca

Craig BellamyCraig BellamyDolazak talijanskog trenera Roberta Mancinija u Manchester City najviše je pogodio 30-godišnjeg tamošnjeg napadača Craiga Bellamyja, inače velškog reprezentativca.

Mancini se već na prvom treningu posvađao s Bellamyjem, igračem koji je bio najveći štovatelj dotadašnjeg trenera Manchester Cityja Marka Hughesa i koji je tražio od uprave kluba da ne dođe do spomenute smjene.

Iako je Mancini decidirano rekao "Bellamy je moj prijatelj"; izgleda da će klub biti pretijesan za te dvije osobe, a deblji kraj bi definitivno mogao izvući nogometaš.

Gledajući sve to sa strane promptno je reagirao Arsenal, pa tako The Sunday Mirror navodi da Arsene Wenger želi kupiti Bellamyja, a sve je opet stavljeno pod obrazloženje "trebamo zamjenu za ozlijeđenog Van Persieja".

Nastavak ove priče se sigurno uskoro očekuje.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika