27.12.2009. / 15:50

Autor: Totalsport

Valentino Rossi odbio ponudu Alesija

Jean Alesi, 45-godišnji bivši vozač Formule 1, ponudio je talijanskom motociklističkom asu Valentinu Rossiju nastup na utrci izdržljivosti "24 sata Le Mansa"

Valentino RossiValentino RossiJean Alesi, 45-godišnji bivši vozač Formule 1, ponudio je talijanskom motociklističkom asu Valentinu Rossiju nastup na utrci izdržljivosti "24 sata Le Mansa".

Tridesetogodišnji talijanski motociklist i aktualni svjetski prvak u Moto GP klasi, trebao je biti jedan od dvojice Alesijevih suvozača. Dvojica prijatelja su trebala nastupiti u Ferrariju tipa F430 GT2, istome onom u kojem je Rossi nastupio prošlog studenog na šestosatnoj utrci izdržljivosti u Vallelungi, svojoj prvoj tog tipa.

No, na 24 sata Le Mansa Rossi neće nastupiti, a takvu mogućnost je odbio putem svog menadžera Davida Brivija.

- Rossi se želi koncentrirati samo na nastupe u svom primarnom poslu, a nastupi poput ovoga ili na reliju razmatramo kao opciju jedino nakon kraja motociklističke sezone. Le Mans nam ne odgovara s obzirom na vrijeme održavanja - rekao je Brivio.

Izdanje ove utrke iz 2010. godine bit će 78. po redu, a održat će se na stazi De la Sarthe u Le Mansu 12. i 13. lipnja.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika