27.12.2009. / 15:33

Autor: Ivica Medo

Ivica Kostelić i Blanka Vlašić sportaši godine u izboru Sportskih novosti

U tradicionalnom 58. izboru Sportskih novosti za najbolje sportaše, momčadi i ekipe godine pobjede su odnijeli Ivica Kostelić i Blanka Vlašić u pojedinačnoj konkurenciji, dok je ekipa godine hrvatska alpinistička ekspidicija koja se uspela na Mt. Everest a momčad godine je hrvatska rukometna reprezentacija koja je osvojila srebro na SP 2009. u Hrvatskoj

Blanka VlašićBlanka VlašićU tradicionalnom 58. izboru Sportskih novosti za najbolje sportaše, momčadi i ekipe godine pobjede su odnijeli Ivica Kostelić i Blanka Vlašić u pojedinačnoj konkurenciji, dok je ekipa godine hrvatska alpinistička ekspidicija koja se uspela na Mt. Everest a momčad godine je hrvatska rukometna reprezentacija koja je osvojila srebro na SP 2009. u Hrvatskoj.

Blanka je suvereno na vrhu u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji zbog osvojenog prvog mjesta na SP u Berlinu u skoku u vis, dok je Ivica prošle sezone bio do samog kraja u borbi za veliki kristalni globus u Svjetskom kupu.

Nagrada za fairplay pripala je liječnici i alpinistici Lani Đonlagić koja je spašavala živote ljudima stradalima u lavini na Himalaji iz ekspedicije za koju uopće nije trebala skrbiti.

Vezane vijesti

Rukometašima težak ždrijeb za OI

Rukometašima težak ždrijeb za OI

U londonskom Crystal Palaceu je održan ždrijeb rukometnih turnira Olimpijskih igara. Hrvatska muška reprezentacija dobila je tešku skupinu, ženska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika