27.12.2009. / 16:54

Autor: Totalsport

Moćni Lleyton Hewitt dočekuje svoju 13. ATP sezonu

Australski tenisač Lleyton Hewitt uskoro će ugaziti u svoju, čak 13. ATP sezonu, a po najavama iz njegovog stožera dugo nije bio toliko fokusiran na tenis

Australski tenisač Lleyton Hewitt uskoro će ugaziti u svoju, čak 13. ATP sezonu, a po najavama iz njegovog stožera dugo nije bio toliko fokusiran na tenis.

Premijeru za novu tenisku godinu će imati na Hopman Cupu u Perthu (zajedno sa Samanthom Stosur), koji starta narednog vikenda, a njegov menadžer David Drysdale govori:

- Lleyton je sto posto koncetriran i spreman da napravi još jedan "boom" u svijetu tenisa. Željan je nadmetanja i novih pobjeda, motiv mu nije nestao, dapače, želi potvrditi da je još uvijek "živ" i spreman za velike pobjede.

Hewitt je nekada bio najbolji svjetski tenisač, a 2009. godinu je završio na 22. mjestu.

- Nemojte biti iznenađeni ako vidite Hewitta u finalima najjačih turnira - poručio je Drysdale.

U karijeri je 28-godišnji Hewitt osvojio US Open (2001.) i Wimbledon (2002.), dok je 2005. bio u finalu Australian Opena. U karijeri je osvojio 27 ATP kruna.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika