27.12.2009. / 19:38

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Ljuština: U drugom smo krugu, a Bandić je najveći pobjednik izbora

Milan Bandić trenutno je kod kuće, a njegov dolazak u stožer, gdje je akreditirano 110 novinara, očekuje se oko 22 sata

Duško Ljuština i Jasmina Havranek (Foto: Igor Šoban)Duško Ljuština i Jasmina Havranek (Foto: Igor Šoban)Duško Ljuština, direktor kampanje predsjedničkog kandidata Milana Bandića , nakon prvih izlaznih anketa objavljenih u medijima rekao je da ih ne želi komentirati, ali je napomenuo kako je Milan Bandić sigurno u drugom krugu te je on najveći pobjednik ovih izbora.

"Mala je izlaznost na izbore, građani su se zasitili stranačkih politika i okreću se ka nezavisnim kandidatima. Najveći pobjednik ovih izbora zasigurno je Milan Bandić", kazao je Ljuština u izbornom stožeru Milana Bandića u Zagrebu.

Po izlaznim anketama, kandidat SDP-a Ivo Josipović je trenutno na prvom mjestu, slijedi ga Milan Bandić, a iza njega je kandidat HDZ-a Andrija Hebrang.

Ljuština je ustvrdio da ga takav Hebrangov rezultat ne iznenađuje jer je to kandidat jake stranke i normalno je da ima jak razultat.

Po njegovim riječima, Milan Bandić trenutno je kod kuće, a njegov dolazak u stožer, gdje je akreditirano 110 novinara, očekuje se oko 22 sata.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika