27.12.2009. / 19:42

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Vidoševićev stožer: Ulazak u drugi krug biti će foto finiš

U Vidoševićevom stožeru nisu zadovoljni kampanjom jer je, smatraju, bila površna

Nadan VidoševićNadan VidoševićMi smo i dalje optimistični s obzirom na ranije ankete, no za svaki komentar treba pričekati prve službene rezultate izbora, izjavila je večeras glasnogovornica stožera nezavisnog kandidata Nadana Vidoševića Martina Sokač-Saraga komentirajući izlaznu ankete Nove TV i RTL-a po kojoj je Vidošević na četvrtom mjestu sa 11,6 posto.

U izbornom stožeru koji se nalazi u Movie pubu u Savskoj Nadan Vidošević se očekuje iza 21 sat, a u ovom trenutku tamo se okupljaju njegovi pristaše koji će u ponoć s Vidoševićem dočekati prve rezultate DIP-a.

Vidoševićeva glasnogovornica također kaže kako su zadovoljni s tijekom kampanje jer su uveli novosti koje predstavljaju civilizacijski iskorak u izborima u Hrvatskoj misleći pritom na to da su prvi izašli s imovinskom karticom kandidata te objavili izvore financiranja.

Generalno ipak nisu zadovoljni jer je kampanja prema riječima Vidoševićeve glasnogovornice bila površna te je u njoj više bio važan vic od političke poruke.

Ističu kako je prema izlaznim anketama očito da će o ulasku u drugi krug odlučivati foto finiš, pa će ipak pričekati prve neslužbene rezultate koje će DIP objaviti u ponoć prije bilo kakvih daljnjih komenatar.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika