27.12.2009. / 19:47

Autor: Hina

Josipovićev stožer zadovoljan rezultatima izlaznih anketa

Josipović će se na izborne rezultate očitovati poslije ponoći, odmah nakon što Državno izborno povjerenstvo izvijesti o prvim neslužbenim rezultatima

Ivo JosipovićIvo JosipovićOkupljeni u izbornom stožeru SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ive Josipovića večeras su pljeskom popratili objavu rezultata izlaznih anketa, po kojima Josipović ulazi u drugi izborni krug s osvojenih gotovo trećinu glasova birača koji su danas izašli na izbore.

Direktor Josipovićeve kampanje Mirando Mrsić novinarima je izjavio kako je stožer SDP-ovog kandidata i očekivao rezultate kakvi su objavljeni prema izlaznim anketama.

Očekivani rezultati

"To smo i očekivali, jer je Ivo Josipović po anketama cijelo vrijeme vodio", rekao je Mrsić, zahvalivši svim biračima što su glasali za Josipovića, koji je, uvjeren je, novi hrvatski predsjednik.

Upitan koga od kandidata priželjkuje u drugom izbornom krugu, odgovorio je da su svi protukandidati primjereni u drugom krugu, te stoga i priželjkivani.

Na dodatno pitanje je li priželjkivan i bivši SDP-ovac, a sada nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić, Mrsić je odgovorio: "I Milan Bandić".

U Josipovićev stožer, u dvorani Hrvatskog novinarskog društva, pristižu brojni uzvanici gdje ih dočekuju predstavnici stožera i SDP-a, koji uvjeravaju da se očekuje oko 500 uzvanika, te ističu da je akreditirano oko 130 novinara.

Doznaje se i da se Josipovićev dolazak u stožer očekuje oko 21 sat, a prvo obraćanje okupljenima oko 21,50 sati.

Josipović će se na izborne rezultate očitovati poslije ponoći, odmah nakon što Državno izborno povjerenstvo izvijesti o prvim neslužbenim rezultatima.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika