27.12.2009. / 21:20

Autor: Totalsport

Najbrži gol ikad u Škotskoj: Rangersi primili gol nakon 12 sekundi!

Nogometaš Hiberniana Anthony Stokes postigao je najbrži gol u povijesti Škotske Premier lige, zabivši u 17. kolu Rangersima nakon samo 12 sekundi igre

Anthony StokesAnthony StokesNogometaš Hiberniana Anthony Stokes postigao je najbrži gol u povijesti Škotske Premier lige, zabivši u 17. kolu Rangersima nakon samo 12 sekundi igre.

Prvi su put gosti iz Glasgowa u posjed lopte došli kad ju je njihov golman Allan McGregor izvadio iz mreže. Unatoč rekordno ranom pogotku, domaći su izgubili uvjrljivo, 4-1.

Rangersi su se ovom pobjedom odvojili od Celtica na četiri boda (40-36). Hibernian je i dalje treći s 32 boda. Izgubili su prvu utakmicu nakon serije od 12 utakmica bez poraza.

Kolo rekorda zaokružio je u subotu napadač St. Johnstonea Peter MacDonald. U gostujućoj pobjedi protiv Motherwella zabio je hat-trick. Našao je put do mreže prvi put u 2009. godini, a postignuti hat-trick također je prvi u škotskom Premiershipu od početka sezone.

Vezane vijesti

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Talijanski 34-godišnji vezni nogometaš Gennaro Gattuso objasnio je zbog čega je na kraju ove sezone odlučio napustiti momčad Milana nakon 13 sezona… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika